Menu
Mateřská škola Bystřice
MŠ Bystřice Okres Benešov
U lišky Bystroušky

Spustili jsme pro vás nové webové stránky.

Stravování a jídelní lístek

Kontakty

  • vedoucí školní jídleny: Helena Vilímková
  • hlavní kuchařka: Jana Vnoučková
  • pomocná kuchařka: Libuše Nováková

Odhlašování stravování

!!! Děti odhlašujte do 8,00 hod.!!!

V případě odhlášení po 8,00 hod., je vám účtováno stravné! 

Při omlouvání uveďte jméno a příjmení dítěte a název třídy do které dochází. Dále sdělte datum, do kterého dítě omlouváte. 

V případě změny musíte opět kontaktovat školní jídelnu.

a) Aplikace (i mobilní)  www.nasems.cz 

b) Telefonicky (od 7 hod.)  nebo kdykoli SMS na tel.: +420 721 616 166

c) Emailem: skolnijidelna@msbystrice.cz

 

*Do sešitků v šatnách zapisujte své dítě pouze v případě, že jde po obědě ( z důvodu přichystání svačinky a úklidu lehátka).

Informace ke stravování


Zelenina a ovoce dle aktuální nabídky.
Pitný režim zajištěn po celou dobu provozu (černý čaj z koncentrátu natura prémium).
Pitná voda zajištěna po celou dobu provozu - zásobník s pitnou vodou.
Změna jídelního lístku vyhrazena.
Uvařená jídla obsahují alergeny číselně označeny dle tabulky. 


LÁTKY NEBO PRODUKTY VYVOLÁVAJÍCÍ ALERGIE NEBO NESNÁŠENLIVOST

1. Obiloviny obsahující lepek, konkrétně: pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich, kromě:
a) glukózových sirupů na bázi pšenice, včetně dextrózy (1);
b) maltodextrinů na bázi pšenice (1);
c) glukózových sirupů na bázi ječmene;
d) obilovin použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu

2. Korýši a výrobky nich

3. Vejce a výrobky z nich

4. Ryby a výrobky z nich, kromě:
a) rybí želatiny použité jako nosič vitaminových nebo karotenoidních přípravků;
b) rybí želatiny nebo vyziny použité jako čiřicí prostředek u piva a vína

5. Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich

6. Sójové boby a výrobky z nich, kromě:
a) zcela rafinovaného sójového oleje a tuku (1);
b) přírodní směsi tokoferolů (E306), přírodního d–alfa tokoferolu, přírodního d–alfa–tokoferol–acetátu, přírodního d–alfa–tokoferol–sukcinátu ze sóji;
c) fytosterolů a esterů fytosterolů získaných z rostlinných olejů ze sóji;
d) esteru rostlinného stanolu vyrobeného ze sterolů z rostlinného oleje ze sóji

7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), kromě:
a) syrovátky použité k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu;
b) laktitolu

8. Skořápkové plody, konkrétně: mandle (Amygdalus communis L.), lískové ořechy (Corylus avellana), vlašské ořechy (Juglans regia), kešu ořechy (Anacardium occidentale), pekanové ořechy (Carya illinoinensis (Wangenh.) K. Koch), para ořechy (Bertholletia excelsa), pistácie (Pistacia vera), makadamie (Macadamia ternifolia) a výrobky z nich, kromě ořechů použitých k výrobě alkoholických destilátů, včetně ethanolu zemědělského původu

9. Celer a výrobky z něj

10. Hořčice a výrobky z ní

11. Sezamová semena a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10 mg/kg nebo 10 mg/l, vyjádřeno jako celkový SO2, které se propočítají pro výrobky určené k přímé spotřebě nebo ke spotřebě po rekonstituování podle pokynů výrobce

13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14. Měkkýši a výrobky z nich


https://vyzivadeti.cz/

https://www.vimcojim.cz/

Pro rodiče

Svátek a výročí

Svátek má Nataša

Státní svátky a významné dny na dnešek:

  • Mezinárodní den muzeí

Zítra má svátek Ivo

Naši partneři